Ønsker og forespørgsel - Klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemkundskab skal handle om lysten til at lave mad...

... der inspirerer

... der forundrer

... der er flot

... der er indbydende

... med holdning

... som bare smager fantastisk

 

"Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave". Det er ikke en floskel men et faktum, og jeg er ret sikker på at det også gælder for nogle kvinder.

 

Her på siden har jeg samlet de opskrifter jeg har brugt som lærer i hjemkundskab. Opskrifterne tager udgangspunkt i at der er afsat 90 minutter til madlavning og oprydning, men spisningen ligger efterfølgende (i spisefrikvarteret).

Hvis  ellers der ikke bruges for meget tid på at smage på chili (både med tunge og næse) eller kæmpet med viskestykker, så kan det sagtens nås.

 

Menu-punkterne er ikke så mange, men oplevelserne er til gengæld store. Bare klik på emnet her til venstre, og du får en alfabetisk oversigt over opskrifterne.

 

HUSK: Æg i et skolekøkken (der ikke varmebehandles)
skal være pasteuriseret!

 

Så er der kun tilbage at sige:

 

God fornøjelse og Velbekomme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Smag på mad

                 farve der smager